Pécsi Tudományegyetem

Adminisztráció

  

  

Együttműködési Megállapodás

Együttműködési megállapodást kötött a Pécsi Egyházmegye és a PTE.

Esemény időpontja: 
2018. november 30. 10:00

Szeretettel várjuk a sajtó képviselőit a Pannon Filharmonikusok és a PTE együttműködési megállapodását bemutató sajtótájékoztatóra.

Esemény időpontja: 
2018. október 01. 13:00

Együttműködési megállapodást kötött egyetemünk az OTP Bankkal  a 2018-19-es tanévre vonatkozóan. A kontraktus értelmében a bank több mint ötmillió forinttal támogatja a PTE-t, ezen felül az egyetem munkatársai számára kedvezményes ajánlatokat biztosít, a hallgatókat pedig – sikeres pályázatuk esetén – szakmai gyakorlatra várja.

Együttműködési megállapodást kötött pénteken az MVM Magyar Villamos Művek Zrt. (MVM), Pécs Megyei Jogú Város Önkormányzata és a Pécsi Tudományegyetem. A kontraktus értelmében a felek közösen segítik a környezetbarát energiaforrások minél szélesebb körben történő elterjedését és támogatását, és tovább erősítik a modern kor követelményeihez alkalmazkodó együttműködés kiépülését a gazdaság – beleértve a városi innovációt és a környezettudatosságot – és a felsőoktatás között.

Együttműködési megállapodást kötött szerdán délelőtt a repülőgépek gyártásával és fejlesztésével foglalkozó Magnus Aircraft Zrt. és a PTE. A kontraktus értelmében a jövőben felsőfokú képzettséget igénylő duális képzéseket indítana el együtt Magyarország első egyeteme és a pécsi nagyberuházást a közelmúltban bejelentő cég, de olyan területeken is kooperálnak majd, mint az alternatív és hibrid meghajtás, a külső formatervezés vagy a szimulátorszoftver fejlesztés.

Esemény időpontja: 
2015. augusztus 27. 11:00

2015. július 8-án Együttműködési Megállapodást írt alá Dr. Bódis József a Pécsi Tudományegyetem rektora és Dr. Kocsis Máté a Magyar Kézilabda Szövetség elnöke. A megállapodás célja, hogy az MKSZ Parasport Bizottságán keresztül működtetett csörgőlabda sportág eredményesebb legyen. 

Feliratkozás RSS - Együttműködési Megállapodás csatornájára
You shall not pass!