Pécsi Tudományegyetem

Adminisztráció

  

  

international spring

Az International Spring programsorozat keretein belül megrendezésre kerül a "Development and Progression in Africa / Introducing Nigeria" című rendezvény.

Esemény időpontja: 
2019. április 17. 17:00 - 20:00

A Nemzetközi Tavasz Európa Napok keretében kerül megrendezésre az Eszéki Egyetem Napja.

Esemény időpontja: 
2019. március 20. 11:00

Az International Spring rendezvénysorozat keretein belül megrendezésre kerül a Fedezd fel Pécset! Nap.

Esemény időpontja: 
2019. március 21. 15:00

A március 9-i, a hagyományosan az EXPO Centerben megrendezésre kerülő Nemzetközi Esttel kezdetét veszi a Pécsi Tudományegyetem Nemzetközi Tavasz / International Spring rendezvénysorozata, mely idén is számtalan programmal várja majd az érdeklődőket a város különböző helyszínein.

Április 16-19. között az Európa Napokkal folytatódik a Pécsi Tudományegyetem Külügyi Igazgatósága által szervezett Nemzetközi Tavasz programsorozat.

A Pécsi Tudományegyetem Nemzetköziesítési Programjának keretében, a Külügyi Igazgatóság szervezésében második alkalommal kerül megrendezésre a Nemzetközi Tavasz / International Spring rendezvénysorozata, mely többek közt azért jött létre, hogy a világ minden részéről érkezett és itt tanuló több mint 4000 hallgató szokásait, kultúráját közelebbről is megismerhessék a pécsi polgárok. 

A Nemzetközi Tavasz áprilisi eseményei az Európa Napokkal folytatódnak 24. és 28. között. A PTE 650 Jubileum keretében szervezett programokat az egyetem Külügyi Igazgatósága számos nagykövetséggel, külföldi kulturális intézettel és a PTE több intézetével közösen szervezi. A programokon a részvétel ingyenes!

A PTE 650 éves Jubileumi programjainak keretében megszervezett Nemzetközi Tavasz áprilisi eseményei egy angol nyelvű Diplomata Kerekasztal beszélgetéssel kezdődnek, tizenöt nagykövetség képviselőjének részvételével, amelyet április 5-én tartanak a Tudásközpontban. 

Szeretettel várjuk a PTE Jubileum 650 ünnepségsorozat rendezvényein!

Esemény időpontja: 
2017. április 25. 08:00 - 2017. április 28. 20:00

Az International Spring rendezvénysorozat március végén is sok izgalmas programmal várja az érdeklődőket! 

Oldalak

Feliratkozás RSS - international spring csatornájára
You shall not pass!