Az "online kategóriák legszebbje" az UnivPécs.com

A DUE Médiahálózat 26. alkalommal kiírt Tehetségkutató Diákmédia Pályázatán az UnivPecs.com az év online diákmédiuma kategóriában 2. helyezést ért el. A zsűri értékelése szerint az UnivPecs.com az „online kategóriák legszebbjeként” vívta ki magának az elismerést. Az eredményhirdetést és díjátadást május 27-én tartották Budapesten az Országos Ifjúsági Sajtófesztiválon a Várkert Bazárban.

A összegyetemi hírcentrumként működő UnivPecs.com egyetemi magazin online verziója az Informatikai Igazgatóság (IIG) és a PTE RH Marketing Osztály együttműködésében jött létre minimális anyagi ráfordítással és teljes egészében belső erőforrások felhasználásával. 

A zsűri értékelése szerint az UnivPecs.com az „online kategóriák legszebbje, hozzá illő tartalommal. Átlátható, érdekes, szellemes, és jó témákkal.”

 

 

Bár az oldal mindössze három hónapja működik tesztüzemben, élesítése óta folyamatosan emelkedő látogatottsági mutatókkal rendelkezik minden vizsgált szegmensben és már most a legmagasabb látogatottságú egyetemi oldalak közé tartozik. A naponta frissülő oldal folyamatosan bővül új funkciókkal: galériák, blogok és hirdetések megjelenésére is lehetőség lesz az új tanévben. Ennek a korai, de annál örömtelibb sikernek része volt mindenki, akik egységektől függetlenül részt vettek a közös munkában és támogatták a Hírcentrum projektet.

Külön köszönetet érdemelnek azok a hallgatóink, akik az UnivPécs szerkesztőségének tagjaiként megírták és beadták a pályázatot. 

 

További információ:

Aknai Péter online kommunikációs vezető, aknai.peter@pte.hu
Harka Éva UnivPécs főszerkesztő, harka.eva@pte.hu

 

 

Rovat: 
You shall not pass!