PTE a Fishing on Orfű fesztiválon

A Pécsi Tudományegyetem, mint Magyarország első egyeteme elkötelezett híve a tradíciók megőrzésének és az igényes programoknak. Ennek megfelelően az idei, június 17-20. között zajló Fishing on Orfű fesztiválon a számos remek zenekar és egyéb program mellett a PTE is képviselteti magát.

 

 

A fesztiválon van „PTE nagyszínpad” és „PTE party tér” is, utóbbin ingyenes egészségügyi szűréseket biztosítanak a nagyközönség számára. Ráadásul az egyre nagyobb népszerűségnek örvendő egyetemi fúvós zenekar, a PTE Brass Band, valamint a Harvardon és Princetonon is elismert PTE Táncegyüttes révén egy új kulturális színfolttal gazdagodik a Fishing on Orfű.

 

 

Összesen 118 fellépőt láthatunk a Fishing on Orfűn, a teljes program elérhető a fesztivál weboldalán. Idén egy igen érdekes kuriózummal rukkoltak elő a szervezők: víziszínpadot is felállítottak, ahol akusztikus minikoncerteket hallgathatunk akár strandolás közben, matracon fekve, hideg folyadékot szürcsölgetve.

 

 

A Pécsi Tudományegyetem és a Fishing On Orfű képviselői 2015. május 7-én írták alá a megállapodást a kooperációról. Zeller Gyula rektorhelyettes kiemelte: az egyetem a 650. jubileumának lázában ég, éppen ezért fontos a tradíciók megtartása, és mivel a Fishing On Orfű már most városi hagyománnyá vált, úgy vélték, érdemes együttműködni a fesztivál képviselőivel.

 

 

Ráadásul így az egyetem könnyen eljuthat a célközönségéhez: a fesztiválon megszólíthatja jövendő hallgatóit – ezt a célt szolgálják többek között a Táncoló Egyetem műsorai és az egyetemi pompom csapat.

 

A fesztiválhoz jó szórakozást kívánunk!

 

Rovat: 
You shall not pass!