Felsőoktatási nemzetköziesítési törekvések itthon és külföldön - konferencia

A Tempus Közalapítvány tisztelettel meghívja a Felsőoktatási nemzetköziesítési törekvések itthon és külföldön nemzetközi szakmai konferencia a Campus Hungary Programban című konferenciára.

 A konferencia céljai:

A konferencia célja, hogy a kulcsfontosságú témákra fókuszálva bemutassa a konvergencia régiós projekt sajátos tevékenységeit, eredményeit. Ezért a konferencián azokat a témákat és tevékenységeket helyezzük a középpontba, amelyek egyediek voltak vagy jellemzően a konvergencia régiós programhoz köthetőek. Például a nemzetközi megjelenések, nemzetközi szakértők bevonása a tevékenységekbe, a mobilitási órák középiskolások számára, a képzőhálózat kialakítása és a studyinhungary.hu honlap megújítása.

Ezen túlmenően a jövőre is fókuszálunk, több elismert nemzetközi szakértőt kértünk fel, hogy adják át nemzetköziesítési tapasztalataikat. 

Szeretettel várunk felsőoktatási vezetőket, oktatókat, adminisztratív munkatársakat, szakértőket és a téma iránt érdeklődő minden kollégát. A külföldi előadások nyelve angol!

A konferencián való részvétel ingyenes. A Tempus Közalapítvány korlátozott számban szállást biztosít a résztvevőknek a június 23-i éjszakára. A szállás igénylésére a regisztrációs űrlapon van lehetőség.

 

Időpont: 2015. június 23-24.

Helyszín: Pécsi Tudományegyetem

június 23. Dr. Halasy – Nagy József Aulája Pécs, PTE KTK, Rákóczi út 80.

június 24. 314-es terem Pécs, PTE KTK, Rákóczi út 80.

 

Kapcsolattartó neve: Kisbáró Edina, Szilágyi Áron

Kapcsolattartó email címe: edina.kisbaro@tpf.hu, aron.szilagyi@tpf.hu

Kapcsolattartó telefonszáma: +36 72 501 665/20103, +36 72 501 665/20110

 

Regisztrációhoz kattintson ide.

Részletes program: A konferencia programja.

 

Rovat: 
You shall not pass!