Decathlon - Hauni - PTE futónap 2014.

Szeptember 6-án, szombaton kerül megrendezésre a Pécsi Sport Nonprofit Zrt. által szervezett Decathlon – Hauni - PTE futónap, ahol a legapróbbaktól az idősebbekig, a kezdőktől a profi futókig bárki megtalálja a számára megfelelő távot, próbára teheti ügyességét és kitartását.

A szervezők négy versenyszámban várják a nevezéseket: a gyermekeknek a Hauni-törpe futás 1,4 kilométerét kell teljesíteniük, a családoknak 1,8 kilométert kell lefutniuk a Hauni-Családi futás keretein belül, a nagyobbaknak a Hauni PTE-Tüke futás 4,2 kilométere jelenthet kihívást. A profik versenye a Decathlon- Misina Csúcstámadás, ahol az edzett futóknak emelkedő útvonalon kell eljutniuk a TV toronyig.

Nevezés

A nevezés az első három versenyszámra ingyenes, a Decathlon- Misina Csúcstámadásra online előnevezés esetén 4000 Ft/fő, helyszíni regisztrációkor 6000 Ft/fő.
Az Online jelentkezés a www.psnzrt.hu oldalon 2014. augusztus 25. déli 12 óráig lehetséges, a helyszínen nevezni 2014. szeptember 6-án 10:00 – 13:30 között a Versenyközpontban, a Ciszterci Rend Nagy Lajos Gimnáziumának udvarán lehet.

 

Díjazás

Minden résztvevő ajándék pólót kap (a Decathlon-Csúcsfutás mezőnye a csúcsfutásra készült logóval ellátottat, mindenki más a Hauni pólóját) Minden résztvevő külön erre a versenyre készült emlékérmet is kap, ezen kívül rajtszáma alapján ajándéksorsoláson vesz részt.

 

A Hauni-Törpe-, a Hauni-Családi- és Hauni-Tüke-futás első három helyezettje érem- és tárgyjutalomban részesül, míg a Decathlon-csúcsfutás győztese és helyezettjei az emlékérem mellett pénzdíjat kapnak az alábbiak szerint:

 

Decathlon-csúcsfutás:

I. helyezett (külön ffi és nő): nettó 100-100 ezer Ft

II. helyezett (külön ffi és nő): nettó 70-70 ezer Ft.

III. helyezett (külön ffi és nő): nettó 50-50 ezer Ft.

 

Különdíjak (a Decathlon-csúcsfutáson)

A legjobb pécsi versenyző (ffi és nő): nettó 50-50 ezer Ft

A legjobb PTE-s versenyző (ffi és nő): nettó 50-50 ezer Ft

A legjobb PSN Zrt.-s versenyző (ffi és nő): nettó 50-50 ezer Ft

A rendezvény részletes Versenykiírása megtalálható ezen a linken, online nevezés a Pécsi Sport Nonprofit Zrt. honlapján lehetséges.

 

A verseny szakmai főrendezőjének elérhetősége:

Németh Károly

Tel: 20/497-0340

e-mail: nkpecs@gmail.com

 

Címkék: 
You shall not pass!