Rektori méltányossági kérelem

A Pécsi Tudományegyetem Szervezeti és Működési Szabályzatának 6. számú melléklete a térítési és juttatási szabályzat 36. § (4) bekezdésében foglaltaknak megfelelően a hallgató méltányossági alapon is kérheti az elsőfokú döntés megváltoztatását és kollégiumi elhelyezését a rektortól.

 

A méltányossági kérelmeket az arra rendszeresített rektori méltányossági űrlapon az ehhez csatolt szöveges kérelemmel, valamint az elutasító Neptun értesítéssel együtt kell benyújtani. A méltányossági kérelmet legkésőbb 2016. augusztus 29. 16:00 óráig e-mailben kell megküldeni a kollegiumok.ehok@pte.hu e-mail címre, a levél tárgyaként „Rektori méltányossági kérelem” szerepeljen.

 

A méltányossági kérelmet személyesen a PTE EHÖK irodán, vagy postai úton is be kell nyújtani a 7622 Pécs, Vasvári Pál u. 4. címre. A borítékon címzettként a Pécsi Tudományegyetem Egyetemi Hallgatói Önkormányzatát (PTE EHÖK) kell feltüntetni.

 

A kérelmek postára adási határideje: 2016. augusztus 26.

 

A nem megfelelő űrlapon beküldött, hiányosan kitöltött, továbbá az aláírás nélküli kérelmek érdemi vizsgálat nélkül elutasításra kerülnek.

 

Az űrlap letölthető itt »

 

Pályázat kiíró: 
Pécsi Tudományegyetem Egyetemi Hallgatói Önkormányzat
Beadási határidő: 
2016 aug 29 - 00:00
You shall not pass!