Vylyan Bogyólé 2016 Örömünnep

Október 27-én került megrendezésre a "Vylyan Bogyólé 2016 Örömünnep" eseményünk, melynek keretében kihirdetésre kerültek a Bogyólé 2016 Címkepályázat díjazottjai, illetve az idén először megrendezésre kerülő online közönségszavazásról is szó esett. 

Minden évben nagy kíváncsiság és várakozás övezi a friss újborok piacra lépését. Pláne, hogy az újbor a Vylyan Pincészetnél speciális módon készül, s az évről évre megújuló címke mögött fiatal pécsi művészeket pártoló pályázat áll.

Az ifjú művészek idén 12. alkalommal versenyezhettek a Bogyólé címkéért, amely 20.000 palackon viszi hírét az alkotónak szerte az országban.

A nyertest szigorú szakmai zsűri választja ki, s ahogy a borbírálatnál a vakkóstolás, itt sem derül ki, melyik pályázó művét mustrálják. Így nagy lett a meglepetés az idei döntés után, hogy Lizom Dávid, a PTE Művészeti Kar hallgatója, 2014 után, immáron másodszor nyert! Gratulálunk, csak így tovább!

Idén is jókedvűen nyitottuk együtt az új évjárat kapuját a pécsi Zsolnay Negyedben, a címkekiállításon összegyűlt érdeklődőkkel együtt!

A modern kézművesség, a megmosolyogtató kedvesség, a kreatív ötlet és az izgalmas technikai megoldás viszi a prímet a nyertes címkén. A palack éjjel is izgalmas, hiszen a foszforeszkáló és fluoreszkáló grafikával a Bogyólé „fényt visz az éjszakába”!

 

Örömünnep2

 

A villányi lankák „bozsoléja” éjjel-nappal vidámságot hoz az őszbe, sőt, a beltartalom elfogyasztása után is dekoratív kiegészítő lehet (hobbi lakberendezők, jó ötletet adtunk, igaz?)

1.Lizom Dávid – PTE MK IV. éves tervezőgrafika szakos hallgató

 

Kiemelt kép

 

 

 

2.Mezei Gréta – PTE MK II. éves tervezőgrafika szakos hallgató, egyedi hangulatú címkéjével.

 

Mezei Gréta

 

 

 

3.Horváth Alexandra – PTE MK II. éves tervezőgrafika szakos hallgató, aki a Bogyólé életérzést igen jól megragadta

 

Horváth Alexandra

 

 

Közönségdíj

Idén még egy újítás volt, hogy a Vylyan facebook oldalán social contest app segítségével közönségszavazást indítottunk. Egy hét alatt rengetegen megfordultak a virtuális címkekiállításon, s összesen 3900-an adták le voksukat!

A közönségdíjat Kopilovic Annamária munkája nyerte el 483 szavazattal, s majdnem holtversenyben Péter Sára követte őt, 463 szavazattal.

 

 

Kopilovic Annamária

 

Köszönjük partnereinknek, barátainknak

  • PÉCSI Tudományegyetem Művészeti Karának és a Pécsi Művészeti Szakközépiskola és Gimnázium diákjainak, tanárainak – különös tekintettel Bőhm Gergelynek, aki az első helyezett, Lizom Dávid mentora, tanára
  • A Zsolnay Negyed Kemence Galériájának, az egyedülálló kiállítás helyszínért
  • A pozsonyi PURGINA Nyomdának, hogy a „The art of labels” szlogenjükhöz hűen, a fluoreszkáló, foszforeszkáló, egyedülálló címkét gyönyörűen kinyomtatták
  • Márton Igornak, szlovákiai (mátyusföldi) barátunknak, a Hotel Tevel 3 napos ajándék hétvégéjével járult hozzá a nyertes fődíjához (Dávid partnerével maga is meggyőződhet, hogy milyen is a nagybetűs vendégvárás!)

 

Örömünnep3

 

Rovat: 
You shall not pass!