Védd a Föld bolygót! Öltözz zöldbe!

Az elmúlt években számos „zöld gondolat” jegyében született ötlet és program népszerűsítette a környezettudatos magatartást egyetemünkön is. Ennek következtében a PTE felkerült arra a nemzetközi listára is, amely a világ környezettudatos felsőoktatási intézményeit rangsorolta. 

Védd a Föld bolygót! Öltözz zöldbe!

 

Az eddigi zöld tevékenységek továbbgondolásaként a PTE meghirdeti az április 22-i Föld Napja alkalmából a Védd a Föld bolygót! Öltözz zöldbe! akciót, melynek keretében 2017. április 28-án (pénteken) a zöldbe öltözött munkatársakról, hallgatókról egy közös képet készítünk. Kérjük, hogy aki fontosnak érzi a környezetvédelmet, környezettudatos életet és a fenntartható fejlődést csatlakozzon a kezdeményezéshez azzal, hogy zöld ruhadarabot visel!

Közös fotó készítésének időpontja: 2017. április 28. 11.00 óra. Gyülekező az épületek portájánál. Illetve kulcsar.tunde@pte.hu e-mail címre várjuk a szelfiket is, melyből a legjobb fotókat feltesszük a PTE honlapra, valamint néhányat a Kancellári Hírlevélben és online felületeken is megjelentetünk.

 

Védd a Föld bolygót! Öltözz zöldbe!

 

Öltözz zöldbe – Fotózkodj velünk – Készíts szelfit!

Várunk minden kedves csatlakozót! 

 

 

További információk:

Kulcsár Tünde
kulcsar.tunde@pte.hu

 

Rovat: 
Címkék: 
You shall not pass!