Ünnepélyes diplomaátadó a FEEK-en

A 2014. június 26. napján megtartott diplomaátadó ünnepségen dr. Nemeskéri Zsolt dékán, valamint Erdélyi Lajos és Dezső Sándor dandártábornok urak 48 végzős hallgatónak gratuláltak és adták át a tanulmányaik sikeres lezárását jelképező oklevelet. 

A Pécsi Tudományegyetem Felnőttképzési és Emberi Erőforrás Fejlesztési Karán eredményesen zárták féléveiket és sikeres záróvizsgát tettek a Honvédelmi Minisztérium és a Magyar Honvédség állományában szolgálatot teljesítő katona hallgatók az emberi erőforrás tanácsadó mesterszakon, valamint a protokoll szaktanácsadó és rendezvényszervező szakirányú továbbképzésen. A 2014. június 26. napján megtartott diplomaátadó ünnepségen dr. Nemeskéri Zsolt dékán, valamint Erdélyi Lajos és Dezső Sándor dandártábornok urak 48 végzős hallgatónak gratuláltak és adták át a tanulmányaik sikeres lezárását jelképező oklevelet.

 

A Pécsi Tudományegyetem rektora az Egyetem Díszes Alapító Okiratát adományozza azoknak a személyeknek, akik kiemelkedő szakmai munkájukkal, aktív segítőkészségükkel járulnak hozzá a Pécsi Tudományegyetem sikerének és elismertségének növeléséhez.

 

A Pécsi Tudományegyetem Felnőttképzési és Emberi Erőforrás Fejlesztési Kar felterjesztése alapján Dr. Bódis József, a Pécsi Tudományegyetem rektora az Egyetem Díszes Alapító Okirata kitüntetést adományozta Dr. Benkő Tibor vezérezredes, Honvéd Vezérkar főnök részére.

 

A  Pécsi Tudományegyetem Tanévzáró Ünnepi Szenátusi ülésén „A Magyar Felsőoktatásért” emlékplakettet vehette át Dr. Kobolka István ezredes, a Felnőttképzési és Emberi Erőforrás Fejlesztési Kar egyetemi docense, aki az Emberi Erőforrás Fejlesztési Intézetben végzett munkájával, valamint a Védelmi Kutatások Központ igazgatójaként segítette az Egyetem és a Magyar Honvédség közötti hosszútávú sikeres együttműködés létrejöttét. Elkötelezett és lelkiismeretes koordinációs munkáját dicséri számos hazai és külföldi tanulmányút, tudományos együttműködés, publikáció és szakmai konferencia is. Az itt szerzett tapasztalatokat a Kitüntetett a továbbiakban a Nemzeti Közszolgálati Egyetem Nemzetbiztonsági Intézet Katonai Tanszék vezetőjeként fog kamatoztatni.

 

A Pécsi Tudományegyetem Felnőttképzési és Emberi Erőforrás Fejlesztési Kar ezúton gratulál eredményesen végzett hallgatóinak és kitüntetettjeinek!

You shall not pass!