Új könyv a Public Relations elméletéről és gyakorlatáról

A PTE KPVK Kultúratudományi Tanszékének vezetője, Dr. Szécsi Gábor és a Magyar Public Relations Szövetség (MPRSZ) elnökségi tagja, Dr. Sós Péter János szerkesztésében Jövőkép és konfliktusok. A Public Relations elmélete és gyakorlata címmel új tanulmánykötet jelent meg Budapesten, az Alapítvány a Public Relations Fejlesztéséért gondozásában.

 

Jövőkép és konfliktusok. A Public Relations elmélete és gyakorlata címmel tanulmánykötet jelent meg Budapesten az Alapítvány a Public Relations Fejlesztéséért gondozásában, 2016 márciusában. A könyvet Dr. Sós Péter János és Dr. Szécsi Gábor szerkesztette.

A kötetben szereplő tanulmányok egy része a PR változó szerepének és eszközrendszerének tükrében mutatja be a PR jövőképét meghatározó szakmai trendeket, koncepciókat. A kötetben olvasható írások második köre arra világít rá, hogy milyen szerepe lehet a PR-nek a társadalmi konfliktusok kezelésében. A tanulmánykötet harmadik része a CSR és a társadalom viszonyával foglalkozik.

A kötetben egyebek mellett a PTE KPVK három oktatójának, Dr. Szécsi Gábornak, Dr. Nemeskéri Zsoltnak és Dr. Zádori Ivánnak a tanulmánya is olvasható.
A 2015 júliusában PTE Kultúratudományi, Pedagógusképző és Vidékfejlesztési Karán rendezett II. Országos PR Akadémia anyagára épülő kötet tanulmányai más-más nézőpontból világítanak rá a PR jelentőségére, és kínálnak biztos fogalmi alapokat az egyes kérdéskörök tanulmányozásához.

Rovat: 
You shall not pass!