Új játékokkal gazdagodott a PTE Bölcsőde

A megyei napilap és egy országos áruházlánc közös játékában diadalmaskodott a PTE Bölcsőde, amely így értékes és hasznos ajándékokhoz jutott.

Fotó: Laufer László

Közös húsvéti ajándékosztáshoz kérte olvasói segítségét a megyei napilap, és annak online felülete. Az egyik országos áruházlánc ugyanis ajándékcsomagokat ajánlott fel bölcsőde, óvoda és idősek otthona kategóriában. Mindhárom csoportban a legtöbb szavazatot kapott intézmény lett a nyertes, amely értékes és hasznos ajándékokkal gazdagodott. A legfiatalabbak kategóriáját a PTE Bölcsőde nyerte, méghozzá hatalmas fölénnyel, 1561 szavazattal. Az ajándékokat szerdán vették át a bölcsi vezetői, gondozói, no és persze a „lurkók”.

-Öröm volt nézni a sok kis sugárzó arcot, boldog, csillogó tekintetet, amikor meglátták a gyerekek az ajándékokat – mesélte Farkas Eszter, az intézmény megbízott vezetője.

Fotó: Laufer László

A PTE Bölcsőde többek között babákkal, játék pónilovakkal, törölközőkkel, ágyneműkkel és mosószerekkel gazdagodott. Persze a legnagyobb sikere annak a háromkerekű biciklinek volt, amely biztos, hogy a jó idő beköszönte után rengeteg vidám percet fog okozni a bölcsi kis lakóinak.

 

Fotók: Laufer László

Rovat: 
You shall not pass!