Tájékoztató közbeszerzési eljárásról

A Pécsi Tudományegyetem által kezdeményezett „A Pécsi Tudományegyetem Általános Orvostudományi Kar új oktatási és kutatási épületszárny építésének és a meglévő elméleti épület részleges felújításának komplex tervezési és kivitelezési munkáinak elvégzése a Modern Városok Program keretében” tárgyú közbeszerzési eljárásban kettő ajánlat (Záév Építőiari Zrt. és West Hungária Bau Kft.) érkezett a 2017. szeptember 1-jei ajánlattételi határidőre, mely ajánlatok között az alacsonyabb ajánlati árat a Záév Építőipari Zrt. adta, azonban Ajánlatkérőnek az ajánlati felhívásban megjelölt gazdaságilag legelőnyösebb ajánlat értékelési szempont szerint kellett elvégezni az ajánlatok kiértékelését. 

Az ajánlatok műszaki-szakmai, jogi és közbeszerzési kiértékelését, valamint a bíráló bizottsági munkát követően, a 2017. szeptember 15. napján kelt döntéshozói határozat jóváhagyta a bíráló bizottsági ülés nyertes ajánlattevőt kihirdető és eljárást lezáró javaslatát.

Tekintettel arra, hogy a Pécsi Tudományegyetem a közbeszerzések központi ellenőrzéséről és engedélyezéséről szóló 320/2015. (X. 30.) Korm. rendelet hatálya alá tartozik, az összegezés-tervezetet az ajánlatok elbírálásáról - a közbeszerzési eljárás lezárását megelőzően  - az ellenőrző szervezet részére kell megküldeni. Az ellenőrző szervezet által kiállított záró, támogató tartalmú tanúsítványa birtokában az ajánlatok elbírálásáról szóló Összegezés az ajánlattevők részére megküldhető. A szerződés a szerződéskötési moratórium leteltét követően (összegezés megküldését követő 10. nap) köthető meg. 

A megkötött szerződésről és annak releváns adatairól az Ajánlatkérő a szerződéskötést követő 10 munkanapon belül a Közbeszerzési Hatóság honlapján tájékoztatót tesz közzé a közbeszerzési eljárás eredményéről a Kbt. 37.§ (2) rendelkezéseinek megfelelően, amely tartalmazza a nyertes ajánlattevő megnevezését és annak ajánlati vállalásait is. 

Az ajánlati ár a teljes kivitelezés és tervezési munkafolyamatokat egyaránt magában foglalja.

 

Rovat: 
You shall not pass!