Segítsünk együtt, mi, PTE-sek!

A Pécsi Tudományegyetem arra kéri valamennyi volt és jelenlegi hallgatóját, oktatóját, és munkatársát, hogy segítsünk együtt a balkáni térség árvízkárosultjainak!

Mint ismeretes, az elmúlt hetekben a balkáni térség jelentős részén rendkívüli tragédiát okozott az árvíz, emberéleteket követelve és komoly károkat okozva.

 

Az egyik legsúlyosabb helyzet a bosznia-hercegovinai Tuzla városában és környékén alakult ki, amely Pécs testvérvárosa. A Pécsi Tudományegyetem segíteni kíván a bajba jutottakon, melynek leggyorsabb módja az, hogy a Magyar Vöröskereszt alábbi felhívását tesszük közzé, és valamennyi volt és jelenlegi hallgatónkat, oktatónkat, munkatársunkat kérjük – lehetőségeihez mérten segítsen!

 

„Adománygyűjtést indított a Magyar Vöröskereszt 1359-es adományvonalán és bankszámlaszámán, hogy támogassa a balkáni országok Vöröskereszt szervezeteinek katasztrófa-válaszadási munkáját, melyet az árvíz által sújtott területek rászoruló lakosságának megsegítésére végez.

Mindenki, aki felhívja a 1359-et vagy elküldi rá az ’ADOMANY’ szót, 250 forinttal járul hozzá a balkáni térség Vöröskereszt nemzeti társaságainak árvízi katasztrófaválaszadási munkájához.”

 

A Magyar Vöröskereszt a pénzadományokat az alábbi számlaszámára várja:

 

Belföldi átutalás esetén:

K&H Bank 10405004-00026548-00000009

(A közlemény rovatban mindenképpen kérjük feltüntetni:”balkáni árvíz”)

 

Nemzetközi átutalás (Magyarországon kívülről érkező adomány) esetén:

IBAN: HU32 1040 5004 0002 6548 0000 0009

SWIFT kód: OKHBHUHB

 

(A közlemény rovatban mindenképpen kérjük feltüntetni: ”balkáni árvíz”)”

 

Köszönjük!

 

Dr. Bódis József
rektor

Pécs, 2014. május 28

Rovat: 
You shall not pass!