Schneider Imre professor emeritus Eötvös József-koszorú kitüntetésben részesült

Az MTA részt vesz az össztársadalmi jelentőségű kérdések feltárásában – mondta Lovász László, a Magyar Tudományos Akadémia elnöke, az MTA egy hónapos országos rendezvénysorozata, a Magyar Tudomány Ünnepe megnyitóján. 

 Fotó: mta.hu/Mudra László

 

A programsorozat idei mottója: „Oknyomozó tudomány.” Az eseménysorozat tavalyi megújulása után idén is több ismeretterjesztő előadással várták az érdeklődőket az MTA Székházában. 

 

A programsorozat idei mottója: „Oknyomozó tudomány.” Az eseménysorozat tavalyi megújulása után idén is több ismeretterjesztő előadással várják az érdeklődőket az MTA Székházában.

 Fotó: mta.hu/Mudra László

 

Tudományos kitüntetéseket adtak át a nyitóünnepségen, köztük a Pécsi Tudományegyetem professor emeritusának is:

Eötvös József-koszorú kitüntetésben részesült Schneider Imre, az orvostudomány doktora, a PTE Általános Orvostudományi Kar Bőr-, Nemikórtani és Onkodermatológiai Klinika professor emeritusa kiváló tudományos és oktatómunkájáért, nemzetközi kongresszusok szervezéséért, a fiatal nemzedék külföldi tanulmányútjainak elősegítéséért, az onkológiai, immunológiai és hisztopatológiai laboratórium tapasztalataik alapján történő további gazdagításáért.

 

A kitüntetéshez tisztelettel gratulálunk!

 

Forrás: http://mta.hu/mta_hirei/tesszuk-a-dolgunkat-megkezdodott-a-magyar-tudomany-unnepe-107035 

 

Rovat: 
You shall not pass!