PTE felvételi 2018

Hasznos információk mindarról, ami a 2018-as felvételihez kapcsolódik a Pécsi Tudományegyetemen. Idén is számos helyen várják egyetemünk képviselői a felvételi iránt érdeklődőket személyesen és online fórumainkon.

Online fórumok

Megújult felvételi oldalunkon minden felvételihez kapcsolódó információ megtalálható. Bármely további kérdés esetén a felvételi Infóvonalon található elérhetőségeken kari és központi kollégáink állnak rendelkezésre. Irány a PTE a Facebookon és Instagramon is!

 

#PTE / fotó: Csortos Szabolcs, UnivPécs

 

Személyes találkozás

A PTE karai által szervezett nyílt napjainkon ízelítőt nyújtunk nemcsak az oktatásból, hanem az egyetemi életből is.

Január 30. és február 3. között az egyetem a pécsi Árkádba is beköltözik a PTE Road Show állomásaként. Délutánonként #SOKSZÍNŰ programokkal és tanácsadásokkal várjuk az érdeklődőket.

  

 

A PTE filmeken

A kifejezetten fiataloknak szóló #PTE kisfilmjeink a pécsi egyetemi életet mutatják be, egészen a kezdetektől a PTE-s #ÉLMÉNY-eken át.

1. rész: Az indulás »
2. rész: Magyarország első egyeteme »
3. rész: Ha hétfő, akkor Szenes »
4. rész: És te mikor leszel PTE-s »

A pécsi egyetemi oktatást olyan jelentős fejlesztések segítik, mint a Modern Városok Program. A 25 milliárd forintos fejlesztési támogatás révén olyan gigaberuházások valósulnak meg, melyek óriási lehetőséget jelentenek #PÉCS és az itt tanulók számára is. Pécs a #JÖVŐD kapuja!

 

PTE hallgatók a Tudásközpont előtt

 

Pályaválasztási és életpálya tanácsadás

A tanácsadás keretében segítünk a pályaválasztás előtt álló fiataloknak tudatosan végiggondolni a képességeiket és a számukra fontos értékeket, mérlegelni a lehetőségeiket, a #KARRIERutakat és megalapozott döntést hozni.

 

Felvételi Hírlevelünk letölthető »

 

Rovat: 
You shall not pass!