#PTE – És te mikor leszel PTE-s? – 4. rész

Elérkezett a #PTE webizódok 4. része is, ahol Dóri, Dávid és Tomi meglátogatják azokat a helyeket, amelyeket felvillantottak Tominak az előző rész végén, és különlegességük, egyediségük mellett nem lehet elmenni szó nélkül, ha Pécsről, vagy a Pécsi Tudományegyetemről van szó! Élményekben, sokszínűségben nem lesz hiány sem ebben a részben, sem a PTE-s hallgatói létben :) !!! A 4 részes sorozatnak most itt a vége, de talán folytatása következik.

 


 

 

Interjú Dáviddal, egyik főszereplőnkkel és egyben PTE-s hallgatónkkal:

 

Interjú Dáviddal, egyik főszereplőnkkel és egyben PTE-s hallgatónkkal

 

Kíváncsiak vagyunk hány éves vagy, illetve, hogy milyen szakra jársz a PTE-n belül?
Árva Dávid vagyok, 21 éves. Harmadik éve tanulok Angol és Informatika osztatlan tanári szakon.

 

Mit szóltál hozzá, amikor kiderült, hogy egy kocka, kicsit esetlen, merev karakterű srácot kell alakítanod a sorozatban?
Igazából a karakterem személyisége a forgatás közben alakult ki igazán, nem tudtuk előre, milyen irányba szerették volna a készítők elvinni ezt a kocka srác stílust. Végül kicsit komolytalan, szerintem elég sztereotipikus "infós" lett belőle. Ilyen szempontból nem illett hozzám a karakter, de ezért is érdekes volt a bőrébe bújni.

 

Van-e egyéb tapasztalatod a színészkedés terén, vagy ez volt az első alkalom, hogy filmben szerepeltél?
Filmben még nem szerepeltem ezelőtt, így nagyon izgalmas volt számomra belülről látni egy forgatást. Hobbi szinten foglalkozom improvizációs színjátszással, idéntől már a pécsi Improvokál társulat tagjaként, de a hagyományos színházi játék is érdekel.

 

Vállalnál-e hasonló jellegű szerepléseket, ha lenne rá lehetőséged?
Előfordulhat Egyik nagy álmom, hogy kultikus filmszínész legyek. Nem kell nekem minden hónapban egy hollywoodi kasszasiker, inkább kevés, de annál emlékezetesebb alakítás.

 

Hogyan képzeled el a jövődet az egyetem befejezése után?
Habár érdekel a filmszínészet, a tanítás az igazi szenvedélyem. Szívesen tanítanék például közoktatásban, de mindkét szakommal el tudok képzelni másik pályákat. Bármi is lesz, szeretnék a diploma után utazgatni kicsit, világot látni mielőtt "letelepedek" valahova.

 

 

Rovat: 
Címkék: 
You shall not pass!