Magyar Orvosok, Gyógyszerészek és Szakdolgozók VIII. Világtalálkozója

A 20 évvel ezelőtt alakult Magyar Egészségügyi Társaság (MET) és a Pécsi Tudományegyetem 2014. augusztus 13 és 17 között, az Orvosi kar aulájában és tantermeiben tartja a Magyar Orvosok, Gyógyszerészek és Szakdolgozók VIII. Világtalálkozóját!

A rendezvény fő témája az élővilág és benne az emberiség nagy bajbajutottságát eredményező kizsákmányolás világrendet leváltani hívatott új világrend, a „Gyógyítás világrend” kimunkálása.

Az ünnepélyes megnyitóra 2014. augusztus 14-én, 9:30-kor kerül sor a Romhányi György Aulában. Délelőttönként neves előadók összesen 13 különböző plenáris előadást tartanak, külön szekciókban pedig 71 kisebb előadáson illetve két kerekasztal konferencián vehetnek részt az érdeklődők. A rendezvényre a helyszínen ingyenesen lehet regisztrálni! A résztvevőknek így kredit pontok szerzésére is lehetőségük nyílik, mindemellett a regisztráltak a programfüzetet és az „ÚJ VILÁGREND: GYÓGYÍTSATOK!” első számát is kézhez kapják.

További információ és a részletes program letölthető az Orvostudományi kar  honlapján: http://aok.pte.hu/hu/hirek/hir/6369

Rovat: 
You shall not pass!