Játsszunk együtt! – A Pannon Filharmonikusok próbajáték felhívása amatőr hangszereseknek

2019 tavaszán a Pannon Filharmonikusok a PTE polgáraival közösen szeretne játszani és eltölteni egy estét a zene otthonában, a Kodály Központban!

Játsszunk együtt! –  A Pannon Filharmonikusok próbajáték felhívása  amatőr hangszereseknek

 

A zenekar várja azon hallgatók-, illetve oktatók jelentkezését, akik bár nem professzionális muzsikusok, magabiztosan játszanak az akusztikus hangszerek egyikén, és szívesen beülnének a Pannon Filharmonikusok muzsikusai közé és örömmel játszanának együtt a nagyzenekarral.

 

A hallgatók kérésére a zenekar a tavaszi Classical Chill Out koncertet a szorgalmi időszakban tartja, hogy a vizsgákra felkészülés ne legyen akadály!

 

A koncert időpontja: 2019. március 13., szerda 21.00 óra.

A közönség sem maradhat ki a mókából! Vajda Gergely karmesteri pulpitusáról a legbátrabbak majd dirigálhatják is a Pannon Filharmonikusokat!

A koncerten való közreműködésre 2019. február 10-ig lehet jelentkezni a pte@pfz.hu e-mail címen, egy bemutatkozó levéllel és a hangszer feltüntetésével.

 

A koncerten elhangzó művek, amelyeknek előadásába a hangszeres jelentkezőket várják:

A jelentkezéshez elegendő egy műben történő zenekari közreműködés vállalása.

 

A 2019. tavaszi meghallgatás teljes kottaanyaga a Pannon Filharmonikusok oldaláról letölthető:

https://www.pfz.hu/hir/2018-10-11/1075/jatszunk-egyutt

 

A jelentkezők közül meghallgatás során választják ki azokat, akik a zenekar  2019.  március 13-án megrendezésre kerülő-, Classical Chill Out koncertjén színpadra léphetnek a Pannon Filharmonikusok művészeivel.

 

 

 

Rovat: 
You shall not pass!