Ingyenes nyelvtanfolyamok a Diplomamentő Programban!

A londoni központú, 1984 óta Budapesten jelen lévő International House Nyelviskola a Diplomamentő program keretében a következő ingyenes nyelvi képzéseket indítja Pécsett:

  • angol 180 óra, heti 2x4 óra (nov.14) és 3x4 óra (nov.26) 
  • német 240 óra, heti 3x4 óra (nov.12) és 2x4 óra (nov.25)
  • Szigetváron továbbá 240 órás német, heti 2x4 óra (nov.18)
  • Komlón 240 órás német, heti 2x4 óra (nov.20)

A képzések középfokú nyelvvizsgára készítik fel az egyetemi vagy főiskolai záróvizsgával már rendelkező résztvevőket. A megengedett hiányzás mértéke 10%, és a programban való részvételhez alapfokú nyelvvizsga szintnek megfelelő tudás szükséges, melyet szóbeli és írásbeli szintfelmérővel ellenőrzünk. A képzés teljes mértékben államilag támogatott, a tankönyveket is díjmentesen biztosítjuk. A tanórákra többségében hétköznap, 17–20.15 óra között kerül sor. A programban való részvételhez először regisztrálni kell, majd a megadott dokumentumokat feltölteni a központi honlapon: http://www.ofa.hu/hu/fooldal/

Az International House Diplommamentő tanfolyamaira szintén az oldalon lehet jelentkezni.

A minőségi képzésre garancia, hogy az International House a NYESZE által Minősített és Ajánlott Nyelviskola, valamint Magyarországon egyedüliként tagja az EAQUALS nemzetközi szervezetnek, mely az idegen nyelvi képzéssel foglalkozó intézmények legtekintélyesebb páneurópai minőségbiztosítási szervezete. A képzésekre a Bonus Pécs (volt Jump) Nyelviskola biztosítja a helyszínt.

Segítség, további tájékoztatás:

  • Pécs, Király utca 12., 70/507-5566 (Rózsa Mónika),
  • Pécs, Ifjúság útja 5/B. 70/249-8960 (Schubert Gábor)
  • ihpecs@mail.ih.hu

További információk: http://www.ih.hu/Hirek/reszletek/109/Diplomamento_program

 

Rovat: 
You shall not pass!