Gálameccset játszik Pécsett a Fradi!

A nagy múltú Pécsi Egyetemi Atlétikai Club meghívására Pécsre érkezik barátságos mérkőzésre Magyarország legismertebb focicsapata a Ferencvárosi Torna Klub, köznapi nevén Fradi. A mérkőzésre augusztus 31-én kerül sor a PMFC Stadionban.

Pécsi Válogatott - Ferencváros 2017.08.31.

 

A Pécsi Tudományegyetem jubileumi eseményeihez kapcsolódik a grandiózus sportesemény, amelyre a PTE dolgozói és hallgatói – személyenként összesen három − ingyenes belépőt regisztrálhatnak. Az FTC az NB I-es csapatával áll ki a mérkőzésre a PTE PEAC és a PMFC jelenlegi labdarúgói, valamint az egyetemi bajnokságot nyert hallgatói ellen.

A jegyek – jubileumi – 650 Ft-os áron vásárolhatóak meg, elővételben 2017. augusztus 24-től a PMFC Stadion utcai székházában, illetve a mérkőzés időpontjában a helyszínen, a stadion jegypénztáraiban 13.30 órától.

A PTE dolgozók és hallgatók részére 1900 férőhely erejéig ingyenesen teszik lehetővé a belépést a rendezvényre a szervezők – a pályabiztonsági szempontoknak megfelelően – előzetes regisztrációt követően. Az egyetem dolgozói a http://jubileumifoci.pte.hu honlapon regisztrálhatnak

Az esemény kísérőprogramjaként 13.30 órától a PMFC és a PTE PEAC U9-es csapatai lépnek pályára.

 

A mérkőzés időpontja: 2017. augusztus 31., csütörtök 15.00 óra

Helyszíne: PMFC Stadion (Pécs, Stadion u. 2.)

 

PROGRAM

12.00-kor az FTC labdarúgó csapatának érkezése a PTE ÁJK nagy előadótermébe
13.30-kor PTE PEAC-PMFC U9 mérkőzés Stadion utca
15.00-kor Pécs válogatott- FTC barátságos mérkőzés

Helyszín: PMFC Stadion (Pécs, Stadion u. 2.)

 


 

 

Közérdekű közlemény!

A tiszteletjegyek regisztrációját kiterjesztettük augusztus 30-ig. A meghosszabbított időszakban igényelt jegyeket csak a PTE Sportirodában lehet átvenni augusztus 31-én 12:00-ig.

 


 

 

További részletek és regisztráció a http://jubileumifoci.pte.hu/ oldalon!

 

 

 

Rovat: 
You shall not pass!