Pécsi Tudományegyetem

Adminisztráció

  

  

Domoszlai Edit, balettművész

Domoszlai Edit

 

a Pécsi Balett táncművésze

Felnőttképzési és Emberi Erőforrás Fejlesztési Kar

emberi erőforrás tanácsadó (MA)

végzés éve: 2014

  

 

 

 

 

Domoszlai Edit táncművész, a PTE-FEEK hallgatója volt

„A Pécsi Balett társulatának tagja vagyok, hat éves korom óta balettozok. Már amikor felvettek a Pécsi Művészeti Gimnázium és Szakközépiskola táncművészeti tagozatára, akkor tudtam, hogy ez az utam, ezt szeretném majd csinálni a jövőben. Adott volt a hely, hiszen a szakmám miatt Pécshez vagyok kötve. Tudtam azt is, hogy a PTE egy nívós egyetem és ha itt szerzek diplomát, az mindenképp elismert lesz az országban. A Pécsi Tudományegyetem Felnőttképzési és Emberi Erőforrás Fejlesztési Karán andragógia alapszakot végeztem, most a második diplomámra készülök itt, emberi erőforrás tanácsadónak tanulok mesterszakon. 
Hiszek abban, hogy egy emberben a megfelelő dolgok megfelelő befektetése pozitívan térül meg. Olyan ez, akár a kultúrában: a siker szempontjából meghatározó, hogy a művészek hogyan bánnak az emberekkel. A PTE-n olyan alapvető elveket sajátítok el, melyeket az élet bármely területén tudok majd hasznosítani, ráadásul kapok egy szakmát is, ami igazán közel áll a szívemhez.
Nagyon sok támogatást kapok a tanáraimtól, a kari közösség is nagyon kreatív. Összetartóak vagyunk, több csoporttársam nézte már végig a balett előadásaimat, ez pedig büszkeséggel és jóérzéssel tölt el."

You shall not pass!