1% az Egyetemért

1% az Egyetemért

 

Kedves Egyetemi Polgár!

 

A Pécsi Tudományegyetem hazánk első felsőoktatási intézménye, melynek célja az oktatáson, kutatáson, a tudományok magas szintű művelésén túl, a gyógyítás nemes feladatának ellátása.

A PTE Alapítvány feladata, hogy hallgatóink számára minél színvonalasabb tanulási lehetőséget, oktatóink számára megfelelő oktatási és kutatási környezetet, valamint dolgozóinknak fejlődési lehetőséget biztosítson.

Az elmúlt években az SZJA 1%-át felajánlók jóvoltából hallgatói, kulturális és sport programokat támogattunk, oktatóink és munkatársaink konferenciákon, tanfolyamokon vehettek részt.

Köszönjük, hogy adója 1%-ával Ön is a pécsi felsőoktatás jövője mellett dönt!

Adószámunk: 19034951-1-02

 


 

 

RENDELKEZŐ NYILATKOZAT

A kedvezményezett adószáma: 1 9 0 3 4 9 5 1 – 1 – 0 2

A kedvezményezett neve: Pécsi Tudományegyetem Közhasznú Alapítvány

 

Az adó 1+1 százalékának felajánlására az eSZJA felületen vagy az önadózóként elkészített bevallásban, illetőleg a nyilatkozat NAV-hoz történő személyes benyújtással van lehetőség 2019. május 20-ig.

 

Az utóbbi esetben a rendelkező nyilatkozatot kérjük, tegye egy normálméretű borítékba, amelyen feltüntette:

NEVÉT, LAKCÍMÉT ÉS ADÓAZONOSÍTÓ JELÉT!

Kérjük, hogy a lezárt boríték ragasztási felületén átnyúlóan tüntesse fel aláírását is!

Ezen a lapon nyilatkozhat arról, hogy az összevont adóalapját terhelő, a kedvezményekkel csökkentett és befizetett személyi jövedelemadója 1%-át kéri átutalni az Ön által megjelölt kedvezményezett számára. A kedvezményezettek körét és a felhasználás célját külön törvény szabályozza. Egy nyilatkozaton csak egy kedvezményezett szerepelhet! 

 

Rendelkező nyilatkozat a befizetett adó 1+1 százalékáról »

 

You shall not pass!