Pécsi Tudományegyetem

Adminisztráció

  

  

Kollégiumok és szálláshelyek

A Pécsi Tudományegyetemen számos jól felszerelt kollégiumban tudunk szállást biztosítani hallgatóinknak.

 

A Pécsi Tudományegyetem Boszorkány Kollégiuma

 

Boszorkány Kollégium

Cím: 7624, Pécs Boszorkány út 2.
Telefon: 72/501-500/3600

A kollégiumot 2008-ban teljesen felújították így XXI. századi körülmények között tölthetik a hallgatók egyetemi éveiket. A kollégiumban blokkos rendszer került kialakításra. Blokkonként 4 fő (szobánkét 2-2) részére van közös vizesblokk (fürdő/WC). Szintenként két közös használatú konyha áll a hallgatók rendelkezésére. Az épületben kettő akadálymentesített szoba is rendelkezésre áll. A kollégium tömegközlekedéssel kiválóan megközelíthető. A PMMIK a kollégiumi épület közvetlen szomszédságában, a TTK-BTK is kényelmes távolságban található. 

 

 

 Pécsi Tudományegyetem Jakabhegyi Kollégium

 

Jakabhegyi Kollégium

Cím: 7624, Pécs Jakabhegyi út 8.
Telefon: 72/512-640

A kollégiumot 2011 őszén adták át teljes felújítást követően. A hallgatók blokkos rendszerben kerülnek elhelyezésre. Blokkonként 2 szoba (3-3 fő), WC, fürdő, konyha és étkező áll az itt lakó hallgatók rendelkezésére apartmanonként. Az épületben két akadálymentesített szoba is rendelkezésre áll. Az ÁOK, TTK-BTK pár perc sétával elérhető. A kollégium tömegközlekedéssel kiválóan megközelíthető.

 

 


Pécsi Tudományegyetem Laterum Kollégium

 

Laterum Kollégium

Cím: 7624, Pécs Hajnóczy u. 37-39.
Telefon: 72/252-882

2002 óta üzemel kollégiumként az épület. A hallgatók 4 illetve 5 ágyas szobákban kerülnek elhelyezésre. Szobánként vizesblokk található. Szintenként egy közös használatú konyha található.

 

 


Pécsi Tudományegyetem Szalay Kollégium (Univ)

 

Szalay Kollégium (Univ)

Cím: 7622, Pécs Universitas u. 2.
Telefon: 72/501-500/8560

A kollégium a Tudásközpont és Kodály Központ között található. 2010-ben egy teljes felújítás után adták át újra a hallgatók részére. Blokkos rendszer kialakításával 2x3 fős apartmanokat hoztak létre. Blokkonként étkező, konyha, fürdő és WC áll az itt lakó 6 hallgató rendelkezésére. Az épületben egy akadálymentesített szoba is rendelkezésre áll. A kollégium tömegközlekedéssel kiválóan megközelíthető. A jogi és közgazdaságtudományi kar, valamint a Művészeti kar és a BTK két szakja (kommunikáció, szociológia) is pár perc sétára van a kollégiumtól.

 

 

Pécsi Tudományegyetem Szántó Kollégium

 

Szántó Kollégium

Cím: 7633, Pécs Szántó-Kovács János u. 1/d
Telefon: 72/501-500/28101

Az épületet 2011-ben teljesen felújították. A kollégiumban XXI. századi körülmények között tölthetik az egyetemisták a mindennapjaikat. Blokkos rendszer kialakításával 2x2 fős apartmanokat hoztak létre. Blokkonként konyha, fürdő és WC áll az itt lakó 4 hallgató rendelkezésére. Buszmegállók a kollégium közelében, a FEEK és az ETK a kollégium szomszédságában található, az ÁOK és a TTK-BTK is tömegközlekedéssel, valamint gyalogosan is pár perc alatt elérhető. Az épületben kettő akadálymentesített szoba is rendelkezésre áll.

 

 

A Pécsi Tudományegyetem KPVK Szekszárdi Kollégiuma

 

KPVK Szekszárdi Kollégium

Cím: 7100, Szekszárd Mátyás király u. 3. 
Telefon: 74/528-327

A hallgatók elhelyezés a 8 szintes épületben 3 ágyas szobákban történik. Szintenként közös használatú konyha, vizesblokk, tanuló, illetve TV található.

 

ETK kaposvári Kollégiuma

Cím: Kaposvár, Szent Imre u. 14/b.
Telefon: 82/529-956

Egy szállás blokkban (2 szoba, 4 főre) folyosóról belépve, előtérből nyíló 2 + 2 ágyas szobák állnak rendelkezésre. Az előtérből nyílik a blokkhoz tartozó külön WC, külön zuhany-mosdó.  A szobák melegpadlósak, tapétázottak, ágyanként olvasólámpával felszereltek. A szobákban internet-csatlakozási lehetőség és hűtőszekrény áll a vendégek rendelkezésére. A kollégium területén közös használatú főzőkonyha, kábeltelevízió, a vendégszobákban külön kábeltelevízió található. Igény esetén mosókonyha vehető igénybe.

 

ETK szombathelyi Kollégiuma

Cím: Szombathely, Jókai u. 14.
Telefon: 94/311-170

Az elhelyezés 2-5 ágyas szobákban történik, minden szobához közös vizesblokk (zuhanyzó/wc), tartozik, a folyosókon és a főzőkonyhákban közös hűtőszekrény, rezsó áll a vendégek rendelkezésére. A kollégiumban kábeltelevízió van, igény esetén mosókonyha vehető igénybe. A zárt udvarban ingyenes parkolási lehetőség van, 24 órás portaszolgálattal. 

 

ETK zalaegerszegi Kollégiuma

Cím: Zalaegerszeg, Landorhegyi u. 23., és Zalaegerszeg, Landorhegyi u. 33.
Telefon: 92/323-020

Az elhelyezés 2-3 ágyas szobákban történik, minden szobához közös vizesblokk (zuhanyzó/wc), tartozik, a szobákban internet csatlakozási lehetőség, a folyosókon és a főzőkonyhákban közös hűtőszekrény, rezsó áll a vendégek rendelkezésére. A kollégiumban kábeltelevízió van, igény esetén mosókonyha vehető igénybe.

 

 

A kollégiumokkal kapcsolatos gyakori kérdések az EHÖK oldalán elérhetők »

A kollégiumokkal kapcsolatban bármilyen felmerülő kérdés esetén a kollegiumok.ehok@pte.hu e-mail címen készséggel állunk rendelkezésre. 

 

 

You shall not pass!