Pécsi Tudományegyetem

Adminisztráció

  

  

Beszerzési és közbeszerzési eljárásokhoz kapcsolódó dokumentumok

Tartalomfelelős: 
Both Vilma
Tel.:  +36-72-501500 / 22384 
E-mail: both.vilma@pte.hu


 Jelentkezés szállítói adatbázisba

Tisztelt Felhasználó!

Üdvözlöm a PTE Közbeszerzési és Logisztikai Igazgatósága által elindított elektronikus oldalon.

Azzal a céllal hoztuk létre a felületet, hogy több- és a megszokottól eltérő lehetőséget kínáljunk azon vállalkozásoknak, amelyeknek tervei közt szerepel az Egyetemmel való együttműködés. Kölcsönös előnyökön alapuló kezdeményezésről van szó, mivel a mellékelt adatlapon feltüntetett és e-mailben visszaküldött adatok kifejezik az Önök szándékát arra, hogy az Egyetem szállítójává váljanak, az Egyetem pedig ajánlatkérés esetén az ajánlatkérés tárgyának lehető legmegfelelőbb szállítókat keresheti meg.

Célunk továbbá az is, hogy közbeszerzési eljárásainkról a lehető legtöbb információt juttassuk el Önökhöz a Közbeszerzési törvény előírásainak megfelelően.

Kérem, hogy amennyiben az Ön cége, vállalkozása az Egyetem beszállítója szeretne lenni, szíveskedjen kitölteni és a beszerzes@pte.hu e-mail címre visszaküldeni az alább megnyitható adatlapot. Az adatlap linkjére történő kattintás után először menteni szíveskedjék, ezt követően lehet megnyitni.

Reményeink szerint így bővíthetjük piaci információinkat és nagyobb mozgásteret, lehetőséget kínálhatunk leendő partnereink számára.

Jelentkezés szállítói adatbázisba (xls) »

 


 

2013.

A PÉCSI TUDOMÁNYEGYETEM BESZERZÉSI MEGRENDELÉSEI ESETÉBEN ÉRVÉNYES ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSES FELTÉTELEK (PDF)
A PTE által kibocsátott beszerzési megrendelésekre vonatkozóan az alábbi szerződéses feltételek az irányadók, kivéve, ha Felek ettől eltérően írásban vagy szóban nem egyeztek meg, és azt nem foglalták írásban a megrendelésben vagy szerződésben.

2011.

RAKTÁRI EGÉSZSÉGÜGYI ANYAGOK
Link: Ajánlati felhívás és dokumentáció (pdf, doc)
Az Ajánlati felhívás és dokumentáció mellékletét képező Excel táblázat a felhívásban megadott kapcsolattartónál e-mail-en keresztül megkérhető.


2009-2015

You shall not pass!